085 - 580 41 52

Opslagruimte nodig in Breda?

Beveiligde opslag in Breda

Heeft u papieren die u moet archiveren, maar heeft u hier eigenlijk geen kantoorruimte meer voor? Heeft u inboedel waar u geen plaats meer voor heeft, maar dat u liever niet wilt verkopen? Als u ruimtegebrek heeft in Breda, dan neemt u contact met ons op. Wij bieden opslagruimten door heel Nederland, en ook bij u in Breda. U kunt bij ons terecht voor de opslag van al uw goederen van vertrouwelijke documenten tot uw wintersportuitrusting. U kunt zowel bij ons terecht als particulier als ondernemer.

Over onze beveiligde opslag

Onze opslag in Breda is schoon, droog en vooral veilig. Dat vinden wij belangrijk, want u moet met een gerust hart uw spullen bij ons kunnen achterlaten. Onze opslagunits zijn stuk voor stuk voorzien van unitbeveiliging, dit is uniek in Nederland. Daarbij hebben wij gebruiksgemak hoog in het vaandel staan. Daarom bieden wij beveiligde opslag op maat. Dat betekent dat u beveiligde opslag krijgt waar u voldoende ruimte heeft, maar niet teveel betaalt. Dat u zeven dagen per week bij uw eigendommen kunt komen en in overleg zelfs vierentwintig uur per dag. En dat u zelf niet hoeft te zorgen voor archiefkasten of dozen. Wij bieden u het complete plaatje, geheel gebaseerd op uw unieke wensen.

Nog een voordeel van uw beveiligde opslagruimte in Breda is dat wij de goedkoopste opslag van heel Nederland hebben. Wij hebben een laagste prijsgarantie, dus bij ons bent u ervan verzekerd dat u van de allergoedkoopste beveiligde opslag geniet die er is!

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Breda en omstreken

Hoofdvestiging