085 - 580 41 52

Opslagruimte nodig in Breda?

Miniopslag in Breda

Ruimtegebrek. Het is iets waar iedereen wel eens mee te maken heeft. Sommige mensen kiezen ervoor spullen weg te gooien, te verhuizen of een garage bij te bouwen. Een oplossing die eigenlijk nog veel gemakkelijker is, is opslag. Vooral als uw gebrek aan ruimte tijdelijk is, is het onnodig om te investeren in uw woning. Voordeliger is het huren van een miniopslag.

Huur vandaag nog miniopslag!

Een miniopslag is een ruimte die u huurt voor een bepaalde of lange periode, bij ons in Breda kan dit al voor een huurperiode van slechts één week. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, hoeft miniopslag niet veel geld te kosten. Al helemaal niet bij onze miniopslag in Breda. Wij hebben namelijk een laagste prijsgarantie. Dat betekent dat wij de goedkoopste aanbieder van miniopslag van heel Nederland zijn. U kunt bij ons al miniopslag huren vanaf €1,40 per week, daarbij is de eerste maand altijd gratis. Waarom lastig doen, als het ook gemakkelijk kan? Waarom veel betalen, als het ook goedkoop kan? Neem vandaag nog contact met ons op en regel uw miniopslag in Breda. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085 - 580 41 52.

Niet alleen prijs speelt een rol bij miniopslag. Minstens zo belangrijk is dat uw spullen schoon, veilig en droog worden opgeslagen. Onze opslagruimte in Breda is voorzien van klimaatbeheersing, cameratoezicht en van een alarmsysteem. Daarmee garanderen wij dat uw eigendommen bij ons in Breda in goede handen zijn.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Breda en omstreken

Hoofdvestiging