085 - 580 41 52

Opslagruimte nodig in Breda?

Opslagruimte nodig in Etten-Leur?

Of u nu gaat verhuizen en uw goederen tijdelijk ergens moet stallen of u verhuisd bent naar een kleinere woning en uw spullen voor langere tijd ergens op wilt slaan; het huren van opslagruimte is dan een uitkomst. Als u in Etten-Leur of in de omgeving van Etten-Leur woont, huurt u tegen zeer scherpe tarieven opslagruimte bij ons. Onze ruimtes zijn schoon, droog, verwarmd en 24 uur per dag beveiligd. Al vanaf €1,40 per week huurt u een unit, waar u met een gerust hart uw (waardevolle) spullen kunt stallen.

Mogelijkheden voor opslagruimte

Wij verhuren ruimtes in de regio Etten-Leur voor veel verschillende soorten goederen. Van campers tot boten en van belangrijke papieren tot wijn; wij beschikken over geschikte opslagruimte. Meer weten? Of direct opslagruimte in de buurt van Etten-Leur huren? Bel dan naar het telefoonnummer 085 - 580 41 52. Of vul het contactformulier hiernaast in en geef u wensen door. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met u.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Breda en omstreken

Hoofdvestiging